Események betöltése

Kinemondd / Atomvillanás // Barlang, Szentendre

2020-11-27. 20:00 - 23:00

1000 Ft
Leírás

Kinemondd
Ez a kis csapat előtérbe helyezi saját, néha a szokásostól elrugadoszkodott ötleteinek megvalósítását, sok hagyományos dalszerkezetet sutba dobva, stílusokon átívelő hangszereléssel. A legnagyobb hangsúlyt a hangszeres játék, annak élő jellege és dalokhoz illeszkedő kivitelezése kapja, miközben hideg, meleg, halk, hangos, visszafogott és heves, változatos műfajú dalokat hallgathat a nagyérdemű. Ezen a szép, őszi, szentendrei estén két gitáros-énekes és egy dobos fog saját, sok ízzel és színnel átszőtt zenei világukból ízelítőt adni.

Az Atomvillanás az önmegvalósítás egy pajkosan perverz, szaftmentes formája, hangszerek asszisztálásával.
A Felső-Tiszán eltűnt mítikus kajakról elnevezett banda elsőre ártatlannak látszik, de senki sem lehet igazán ártatlan, akit Sanyi bácsi vezetett be Ukrajnába.
A zenekar születésének éjszakáján maffiózók buliztak egy ukrán faluban, miközben a frontember, a szövegíró s a basszusgitáros sört kerestek éjszakára, és az ilyen nem múlik el nyomtalanul. Kompletten 7 tagú, nemnormális csapat, aki néha nyolc. Senki hatására nem vagyunk hajlandóak normálisak lenni. A baj már az oviban kezdődött: Kérdőjel volt a jelünk.
7 kérdőjel egy oviban…

Liska Gergely – Basszusgitár
Grünwald Csaba – Gitár, Ének
Lőrincz Áron – Gitár
Juhász Pál – Dob
Török Balázs – Gitár, Ének
Fekete Zsuzsa – Ének
Dave Várterész – Ének, vokál, beszéd, perka, szinti

Belépő: 1000 Ft
Jegyek a koncert napján a helyszínen kezdés előtt egy órával válthatók.

Dunaparti Művelődési Ház – Barlang

Duna-korzó 11/a.
Szentendre, Pest Magyarország