Események betöltése

Kaan Luum @Kacsakő

2019-07-20. 19:30 - 21:30

Leírás

A Kaan Luum pillanat-teremtő hangutazás, babzsákon-heverészős akusztik ambient, ha úgy jön ki spiri-pop. „Figyelj-befelé-ha-mersz” muzsika korhatár nélkül. Nem etno, de emberi, nem világzene, hanem önálló zenei világ, fényhozó, de nem csak fényevőknek. Kezdetben volt egy handpan és egy perzsa szantúr, a világuk azóta is bővül, szélesedik, színesedik, terjeszkedik. Nem etno, de emberi, nem világzene, hanem önálló zenei világ, fényhozó, de nem csak fényevőknek! A 2017-es Szimpla Lemming program és a 2018-as Veszprémi Utcazene Fesztivál kiválasztottjai, előfordulásuk: a sókuckótól a fesztivál színpadokig. A Kaan Luum egy hiperkímélő gyógyhatású készítmény szívelégtelenség ellen. Kockázatok és mellékhatások: föld felett lebegés, illatok, színek, finom víziók. Heveréssz babzsákon, szénabálán, nyugi, Hygge, slow down! Szeretettel: Kaan Luum…
Tagok: Szabadi Andrea (handpan, ének), Murányi Norbert (perzsa szantúr, gitár, vokál) Molnár Endre (ütőhangszerek)

(ENG) The music of Kaan Luum was born through the encounter of a handpan and a Persian santoor and represents the special vibration of two human beings. It is not etno, but human; not world music but an independent musical world. It spreads the light – not only for those who live on light. This is a unique journey of the sound to an unknown dimension, which might be not as far as we think it is. Chill out on bean bags, lay down on straw bales. Relax, Hygge, slow down! With love … Kaan Luum.
Members: Andrea Szabadi (handpan, lead vocal), Norbert Murányi (persian santoor, guitar, vocal), Endre Molnár (percussions)

Kacsakő bisztrónál a Duna-parton

Szentendre,