Események betöltése

JÓTÉKONYSÁGI Dúdolj! Ringass! Táncolj! foglalkozás

2022-09-30. 10:00 - 11:00

Leírás
? Annak érdekében, hogy a működési költségeinket egész évben és jövőre is fedezni tudjuk szeptemberben adományt gyűjtünk! Ennek keretén belül egy jótékonysági Dúdolj! Ringass! Táncolj! foglalkozásra hívunk sok szeretettel Titeket!
PAÁR JULCSI, CSIKI GERGELY és a zenekar gondoskodik arról, hogy csodás legyen a délelőtt!?? A varázslatos énekek, mondókák, a tánc és a mese reméljük, hogy sokatokat meg tudnak majd örvendeztetni!
? Időpont: szeptember 30. péntek, 10:00
?Helyszín: Offline Center (2000 Szentendre Ady Endre út 6/b)
✅ Belépő: Kérjük, támogassátok a munkánkat szívetek szerint! A befolyt összeget teljes mértékben az Offline Center működési költségeire fogjuk fordítani!
– – – – – – – – – – – – – – –
A közös családi élmények mindannyiunknak fontosak. Felszabadultan együtt játszani pedig, meghatározó élmény szülőként, gyermekként, egyaránt.
Foglalkozásainkon találkozik a zene, a játék, a tánc és a mese, – minden olyan tevékenység, amiben kreatív alkotóként, szabadon lehetünk jelen.
A Dúdolj! Ringass! Táncolj egy inkluzív közeg, ahová mindenki hangulatának, igényeinek, lehetőségeinek megfelelően tud kapcsolódni. Zenével, mondókákkal, ölbéli játékokkal a kisebbek, tánccal, mozgásos játékokkal a nagyobbak, hangszerekkel, hangkeltő eszközökkel mindenki a folyamat részesévé válhat.
A foglalkozásokat vezeti:
PAÁR Julcsi – énekes, okl. zeneterapeuta
CSIKI Gergely – néptáncpedagógus, a Göncöl Néptáncegyüttes vezetője
Muzsikálnak:
CSERNÓK Klára – hegedű,
KÖNCZEI Bálint-brácsa,
BOGNÁR András-nagybőgő

Offline Center

Ady Endre út 6.
Szentendre, Pest 2000 Magyarország