Események betöltése

Jam Session // Offline Center // 12.16.

2017-12-16. 19:00 - 23:00

Leírás

JAM SESSION // December 16. szombat // 19:00

Helyszín: Offline Center (Ady Endre út 6/b)
Kapunyitás: 18:00 // A belépés INGYENES!

Az Offline Center JAM SESSION estjein hónapról hónapra Szentendre és környéke legfejlődőbb, legkiválóbb és legbátrabb fiatal jazz zenészei alkothatnak spontán formációkat a színpadon. Akár Te is köztük lehetsz!

Tudsz néhány akkordot stabilan, ismersz közkedvelt dzsessz-sztenderdeket? Hangszerhez is ülnél, hogy megmutasd? Akkor itt a helyed! A Jam Session esteken várjuk a spontán örömzenélés izgalmait kereső közönséget és a játékba bekapcsolódni vágyó zenészeket!

A Jam Session estjeink különlegessége, hogy minden alkalmat egy házigazda csapat egy órás koncertje vezet be! Idényünk második formációja a » » » » » »

MC MASTERS

FEKETE Mátyás / gitár
FÖLDI Balázs / dob
POLGÁR Dániel / basszusgitár
SZATMÁRI Kristóf / szaxofon, ének

A ZENEKARRÓL:

„Zenekarunk 2014-ben alakult, a Teleki-Wattay Művészeti Iskola jazz tanszakos növendékeiből. A formációt egy érdi koncert lehetőség hívta életre, amit egy szentendrei szabadtéri koncert előzött meg. Még ebben az évben közreműködtünk az Adventi Lakástárlaton.

2015-ben elindítottunk egy jazz klubot Pomázon, de a Borozó, ahol a koncerteket tartottuk, sajnos bezárt, így hely hiányában a zenekari élet is kicsit alábbhagyott. Ez év nyarán játszottunk még egy esküvőn a zenetudományi intézetben, majd ismét szünet következett.

A 2016-os év számunkra a Szentendrei Városi Bállal kezdődött, majd a Szentendre Éjjel-Nalppal-on adtunk egy rövid koncertet.
Már-már kezdtek sötét kilátásaink lenni a zenekar jövőjével kapcsolatban, mikor 2017 elején ismét összeállt a Mc Masters és immáron új gitárosunkkal kezdtünk neki a próbáknak. Azóta több városi rendezvényen és fesztiválon zenéltünk!”

Az őszinte bemutatkozó reméljük meghozta a kedvetek a Mc Masters meghallgatásához! De ne csak hallgasd, hanem csatlakozz a zenészekhez a helyszínen! 🙂

Offline Center

Ady Endre út 6.
Szentendre, Pest 2000 Magyarország