Események betöltése

Itt van a nyelved hegyén – Irodalmi (k)Őrjárat a Barlangban

2018-09-13. 20:00 - 22:00

INGYENES
Leírás

Itt van a nyelved hegyén, avagy irodalmi (k)Őrjárat a Barlangban című eseménysorozatunk első vendégeiként a szerzőkkel beszélgetünk legújabb könyveikről, életről, irodalomról, mindenről, ami nekünk olvasóknak is érdekes lehet. Gyertek el minél többen!

A Pesti kínálatban Hét nap a nyár. Revánsot vesznek a Főbűnösök. A Magyar pszichoban Doktor Kleopátra játszik, és sokan vannak Akik nem sírnak rendesen, de A városban a legjobb hely te vagy. Tisza Kata írónő, társadalomkutató és coach könyveinek, írásainak címei önmagukban is kiadnak egy történetet. A szerzőt nem kell bemutatni, láthattuk képernyőn, hallhattuk rádióban, olvashattuk újságban. A könyvein keresztül magunkra ismerhetünk.

Istenek vagytok, A felvezető kör, Levegővételben A jóemberek. Magas tenger felett Kivilágított ég és Félbehagyott költemények. Babiczky Tibor költő, szerkesztő, újságíró eddig megjelent könyv címei szintén történetté állhatnak össze az olvasók fejében. Magas tenger című könyve izgalmas krimit rejt, míg legújabb kötete a Félbehagyott költemények képei világokat festenek az olvasóban. Tibor amellett, hogy elsősorban költőnek vallja magát, többek között Tisza Kata Akik nem sírnak rendesen című könyvének szerkesztője is.

A belépés ingyenes!

Dunaparti Művelődési Ház – Barlang

Duna-korzó 11/a.
Szentendre, Pest Magyarország