Események betöltése

Ingyenes Kerekítő foglalkozás

2019-09-18. 10:00 - 11:00

Leírás

JÁTSSZUNK, MOZOGJUNK, ÉNEKELJÜNK EGYÜTT!

Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek

Egy óra höcögés, göcögés, kacagás a Kerekítő mondókáskönyvsorozat ölbeli játékai, mondókái nyomán.

Lovagoltatás, lógázás, hintáztatás, cirókázás, csúszdáztatás, zsuppolás élő hangszerjátékkal, népi hangszerekkel, népdalokkal, sétáltatókkal színesítve.

Nagymamáinktól örökölt játékaink az érzelmi biztonság és a művészeti-zenei nevelés bölcsője. Az első évek mondókáinak szeretetnyelve, az érintés, ölelés és mosoly, egy életen át elkíséri a gyermekeket.

A népi eredetű és ma is közkedvelt ölbeli játékok népszerűsítésére létrejött kezdeményezés azért kapta ezt a nevet, mert úgy gondoljuk, hogy a kisgyermekek számára a világ anyukája ölében és a közös játékban kerekedik ki első ízben. Ez az élmény, útravaló egy életre szól. Szeretnek, ölelnek, rám figyelnek, azaz fontos és szerethető vagyok, ez minden későbbi kapcsolat és a felnőttkori boldogulás alapja is.

Kerekedjetek fel, kerekedjünk jó kedvre! Várunk egy közös játékra, éneklésre, mozgásra, összenevetésre!

Szeretettel várunk ingyenes nyílt óránkra szeptember 18-án szerdán 10:00-i kezdettel. Az ingyenes nyílt óránkon résztvevőknek kedvezményes bérletvásárlási lehetőséget is biztosítunk.

FIGYELEM: erre az órára a maximális létszám 20 fő, és ELŐZETES BEJELENTKEZÉS szükséges. Csak abban az esetben tudjuk a férőhelyet garantálni, ha regisztrálsz itt az eseményoldalon, az „OTT LESZEK” gombra kattintással.

Parti Medve

Városház tér 4.
Szentendre, Pest 2000 Magyarország

https://www.facebook.com/partimedve/?fref=ts