Események betöltése

Indonéz batik workshop Ur Eleonórával

2022-10-22. 10:00 - 17:00

Leírás
Érdekel a művészet? Szívesen kipróbálnál egy kétezer éves technikát? Csatlakozz a batik workshop résztvevőihez és alkoss szabadon! ?❤️
2022. október 22-én lehetőséged van részt venni egy egész napos batik workshopon, ahol Ur Eleonóra batik festőművész vezet be téged ennek a lenyűgöző technikának rejtelmeibe!
Ha eddig csak a kötözött batikról hallottál, itt az ideje, hogy kipróbáld milyen a tradicionális indonéz batik!
? A kurzus menete:
Mindig a csoport választ!
Vagy mesélek a batik technika eredetéről, a tanulmányútjaim során tapasztalt technikákról. Szó lesz a festési folyamatról, a felhasználási területekről, az alapanyagokról és a festési módokról is VAGY egy meditációt vezetek ahol a kreatív erőidet bekapcsoljuk és megkapod a képet amire a lelkednek épp szüksége van!
Ezt követően lehetőségetek lesz festményt, díszdobozt, naplót, öko-táskát, mécsestartót, párnahuzatot vagy teásdobozt festeni, de akár saját textília minták elkészítésére is lesz lehetőség!
? Költségek
Az egész napos workshop ára 30.000 Ft, mely tartalmazza az anyagköltséget, valamint kávét, teát, üdítőt.
A helyedet banki átutalás esetén 10.000 Ft előleggel biztosíthatod, melyet a lenti bankszámlaszámra utalhatsz. Kérjük, hogy utalás során a megjegyzésbe tüntesd fel a nevedet és elérhetőségeidet(e-mail, tel. szám)!
Banki adatok:
UniCredit Bank 10918001-00000016-52850010
☝️ Lemondási feltételek:
A tanfolyam 3 munkanappal a workshop időpontja előtt díjmentesen lemondható. Ebben az esetben a befizetett díj visszatérítésre kerül, vagy 60 napon belül másik időpontban felhasználható.
3 munkanapon belüli lemondás esetén a befizetett összeg 25%-a költségtérítésként levonásra kerül.
24 órán belüli lemondás esetén, nincs mód visszatérítésre vagy módosításra!
Lemondást csak írásban fogadunk el, az alábbi e-mail címen: ur.eleonora@gmail.com
Várok Mindenkit szeretettel!
Ur Eleonóra

Helyszín: Ur Eleonóra Batik