Események betöltése

Húsvéti ténfergés Szentendrén – városi séta, borkóstolással

2019-04-22. 11:00 - 17:00

Leírás

Mondd, jönnél-e húsvétkor Szentendrére? De másként, mint máskor. Nem a tömeggel hömpölyögve, akik csak egyik pontból a másikba szeretnének eljutni, mit sem tudva a városról?

Megkóstolnád-e a város ételeit, hozzá finom bort kortyolva?

Budapestnek Szentendre olyan, mint borsónak a héja. Ha vidék, ha kirándulás, ha húsvét, akkor irány Szentendre, és ez jól is van így. De mit szólnál hozzá, ha mi most úgy igazán megmutatnánk neked a várost?

Végighaladva a negyedeken, a történelmen, a kultúrán, nem szűkölködve időnként pikáns, vagy érdekes történetekben?

Aztán felsétálnánk a Szamárhegyre, hogy ne csak az elme, de a gyomor is megteljék? Itt borokat és dalmát ételeket kínálunk….És itt találkozunk Benkovits György festőművész, íróval, aki az igazán izgalmas anekdóták tudója.

Fontos nekünk, hogy a sétáink valóban kulturális, gasztronómiai értékeket közvetítsenek, ezért korlátozott létszámúak. Maximum 20 főt tudunk fogadni a sétákon, amelyen csak regisztrált résztvevők vehetnek részt. Itt:
www.vacanzaabudapest.com

Mit kell tudnod a kirándulással kapcsolatban?

HÉV-el megyünk és azzal is jövünk haza, így készülj. 11 órakor találkozunk a Batthyány téren, ott ahonnan a HÉV indul Szentendrére.Kérlek érkezz időben! Van ahol kötött időpontunk van.

Mi van benne az árban?
A teljes program és a borkóstolás.

Meddig tart a program?
Nagyjából 11.00-17.00 óra között, de ha jól érezzük magunkat és maradnánk még, akkor így lesz…
A program ára 5.500,- HUF/Fő

A program időpontja: 2019. április 22. 11.00

Szentendre belvárosa