Események betöltése

Házasság-szerviz | Bedő Imre Szentendrén

2019-02-14. 18:00 - 20:00

Leírás

HÁZASSÁG-SZERVIZ
Előadó: Bedő Imre, Férfiak Klubja alapító
Február 14. csütörtök | 18:00 // Városháza díszterem

Az esemény a Házasság Hete Szentendre programsorozatának része.
A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
https://goo.gl/forms/1wIMX7AF4RgPVeT13

Szeretettel hívunk február 14-én, csütörtök este 18 órára egy különleges szervizre a Városháza dísztermébe, ahol Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója lát el bennünket jobbnál jobb házasságfrissítő ötletekkel.

A válások aránya meghaladja a 65%-ot és nagy része a gyermekek kisiskolás koráig bekövetkezik! Többségében súlyosan traumatizált társadalmat hozunk létre. Hová vezet ez? Miben esünk szét?

Bedő Imre előadása férfias, racionális megközelítést, torzításmentes tükröt és rengeteg olyan felismerést ígér, ami férfi és nő közösségének megszilárdítását, a saját boldogulásunkat és a jövő generációk érdekeinek derűs, szolgálatát eredményezi.

– – – – – – – – – – – – – – – –

BEDŐ IMRE

A több mint 140.000-es követőtáborral rendelkező, rendszeres médiajelenléttel bíró Férfiak Klubja alapítója. Férfi, férj, apa és társadalmi felelősség által vezérelt értelmiségi. Az erdélyi születésű közgazdász befektetési banki szakember volt, majd iparvállalati csúcsvezető, később saját vállalkozásait vitte sikerre. A Férfiak Klubja Férfimotivációs társadalmi szervezetét 2013-ban hozta létre összefogást hirdetve az erkölcsi alapok megerősítése érdekében, a férfi-nő szövetség és a család megszilárdítására, a jövő társadalmát építő örök emberi értékeink továbbadására. 2016-ban kiadott „Férfienergia” és a 2018-ban megjelent „A megbízható férfi” című sikerkönyvét férfiak és nők, szakemberek ezrei forgatják.

Városháza Díszterem

Városház tér 3.
Szentendre, 2000 Hungary