Események betöltése

HÁZASSÁG HETE 2023 – „Mióta rózsám bírja szívemet” – zenés, táncos irodalmi est

február 14. 18:30 - 20:00

Leírás
„MIÓTA RÓZSÁM BÍRJA SZÍVEMET” – Irodalmi est
Előadók: Juhász Anna, Berecz István, Paár Julcsi és Bognár András
Időpont: Február 14., kedd | 18:30
Helyszín: BIRDIES EVENT HOUSE
Tartsanak velünk február 14-én, a Házasság Hete keretében megrendezett összművészeti estre, ahol a szerelem és az összetartozás lesz a program fókuszában, három alkotói szálat is bekapcsolva.
Hogy jelenik meg versben, népdalban, táncban a szerelem és az összetartozás? Miként reagál egy személyes, prózai történet és egy jól ismert népdal?
Vendégeink saját, családi történeteiket, mondáikat, kedves verseiket és meséiket éppúgy elhozzák az estre, mint a magyar népihagyomány és tradíció fontos mítoszait.
‼️ A RENDEZVÉNY INGYENES DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Vendégek:
Berecz István:
kétszeres Aranysarkantyús táncos, koreográfus, a Fonó Budai Zeneház művészeti vezetője, a táncházmozgalom második generációjának egyik leghitelesebb, legelevenebb alkotója
Bognár András:
Junior Prima-díjas zenész, a Dresch Vonós Quartet tagja
Juhász Anna:
Prima-díjas irodalmár, kulturális menedzser, a Petőfi Kulturális Ügynökség Kiemelt Programok igazgatója, az Irodalmi Szalon alapítója, számos irodalmi televíziós-és dokumentumfilm, vlog és előadás szerkesztője, producere
Paár Julcsi:
énekes, zeneterapeuta, számos világ- és népzenei formáció énekese, például a Dalinda a capella triónak, valamint a Hangoló gyerekmesealbumok alkotója.

Helyszín: Birdies Event House (Sziget u. 11.)