Események betöltése

Hangfürdő és Gongfürdő a tudatos pihenésért

2022-11-13. 18:00 - 19:30

Leírás
Vasárnap 18.00 órakor egy csodás Hangfürdővel várunk Titeket.
A hangfürdőn hallható Peter Hess hangtálak, tam tam gong és sok egyéb hangszer (esőbot, kalimba, csengettyűk) egy békés, pihentető egyórás utazást kínál a hangok világába. A hangtálak lágy, zenélő hangjai megnyugtatják az elmét. A puha rezgések átjárják az egész testet, fellazítják az energiablokkokat és jóleső ellazuláshoz vezetnek. A hangok által, mintha egy utazáson vennél részt a nyugalom és béke birodalmában. A hangterápia egy olyan teljeskörű holisztikus módszer, amely segít a test, a lélek és a szellem harmóniájának megteremtésében.
A hangfürdő csoportos foglalkozás, de az élmény mindenki számára egyedi. Amit átélsz, az minden alkalommal más. Gyere el, tapasztald meg.
A hangfürdőn érzed és hallod majd a hangtálak és gong rezgését, amelyek beindítják a tested és lelked öngyógyító folyamatait. A rezgések és hangok segítenek ellazulni, oldani feszültséget, szorongást és az ezekből eredő testi tüneteket, alvási nehézséget.
A hangfürdő alatt fekszel vagy ülsz, engeded, hogy a gong, a hangtálak és egyéb hangszerek (esőbot, kalimba, csengettyűk) rezgései átjárják a tested, átélj egy mély, tudatos pihenést.
Helyszín: JógaTér Jógastúdió, Szentendre, Árpád u. 6.
A foglalkozást vezeti: Légrádi Verus
Részvételi díj: adományos
A programhoz minimum 4 jelentkező szükséges, ezért előzetes bejelentkezést kérünk (12 fő a terem befogadóképessége). Matracot, takarót biztosítunk, kényelmes ruha javasolt.
(A hangfürdő nem javasolt: első trimeszteres várandósnál, pacemakerrel rendelkezőnél, illetve állandó kezelést igénylő pszichiátriai betegnél.)
Részvételi szándékodat kérlek emailben (legradiv@yahoo.com) vagy sms-ben (+36 308462373) jelezd az előző nap 20.00h-ig. Másnap még érdeklődhetsz a szabad helyekről. Köszönjük.
Érkezés 15 perccel korabban javasolt a pontos kezdes miatt.

JógaTér

Árpád utca 6.
Szentendre, Pest 2000 Magyarország