Események betöltése

Gödi Családi Halloween a Kincsem parkban

2022-10-28. 16:00 - 22:00

Leírás
A gödi Halloween séták, bulik, felvonulások és „tökszépségversenyek” hagyományát követve idén is megrendezésre kerül a Kincsem parkban és “Középgöd” utcáin a családi Halloween parti, a Zenit suli és a gödi civilek összefogásában!
Október 28.-án, pénteken délután 16:00-tól kézműves foglalkozások és vásár, sötétedés után ünnepi fényfestés, töklámpás kiállítás és „szépségverseny”, lámpás felvonulás várja az érdeklődőket. Meleg italokkal, finom falatokkal egészül ki a rendezvény, hangulatos zenei aláfestéssel. A program este tízig tart, a Kincsem udvarház nagytermében és udvarán, melyet Göd Város Önkormányzata bocsát a rendelkezésünkre.
Milyen programokra készülhettek?
– 16:00-19:00 között kézműves foglalkozás és vásár az Érezd Jól Magad Egyesület szervezésében
– 16:00-17:30-ig tökfaragás, az itt készült és otthonról hozott töklámpások kiállítása az udvaron, a lámpások egész este és a szombati piacon is megtekinthetőek, és a jelképes „szépségversenyen” mindenki választhat kedvencét magának, mindezt a Gödi Anyák Angyalai teszik lehetővé
– 16:00-19:00 között a gödi Boldogságcseppek szezonális csillámtetoválást készítenek minden kicsi és nagy boszinak, valamint zsákbamacskával és játéksarokkal várják a kicsiket
– 17:30 után az Érezd Jól Magad Egyesület fényfestménybe burkolja az udvarház épületét
– 17:30 és 18:30 között lámpás felvonulás a környező utcákban a Zenit Suli csapatával,
– 16:00-tól frissítő rémséges „vérlevest” szolgáltat a Mosoly ABC
– 16:00-19:00-ig kézműves foglalkozás és vásár a Lámpás’92 Alapítvány szervezésében
– Az esemény ideje alatt a Boldogságcseppek tartós élelmiszert gyűjtenek a rászoruló családok részére, készüljetek csomagokkal!

Helyszín: Kincsem Park (Göd)