Események betöltése

GastroFolt – Az élménybörze

2018-06-02. 14:00 - 23:00

Leírás

Hello GastroFolt – Jövünk Szentendre 😉

Elérkezettnek láttuk az időt, hogy „újra” vidékre vigyük a Cult in Glass-élményt. Állomásunk Szentendre lesz, a kultúra egyik legfontosabb hazai bázisa, otthont adó helyszínünk pedig a Folt Kávézó, amelynek az udvarán egy kis gasztro-kavalkáddal készülünk.

Nem árulunk még el mindent, de a lényeg, hogy hívtunk borászt, pálinkaházat, sörfőzdét, helyi kézművest, de kóstolgathattok majd mindenféle bio kencét és lesz képzőművészeti kiállításunk is.

Nyárias, kötetlen, laza hangulatra készüljetek! Nappal a Volume által a Dramatic Acoustic projekt zenekarai biztosítják a fülbemászó dallamokat, este viszont átcsapunk FUNKY-ba, és DJ fogja pakolni a korongokat.

Jah, és hát persze éhen halni sem hagyunk Benneteket: a Wine Flow ezúttal nem a bort fogja borospohárban tekergetni (persze nyilván azt is), hanem a láncra akasztott bográcsot. Könnyű, nyári egytálételre számítsatok… (Nehogy lecsó vagy paprikás krumpli legyen belőle, igaz?)

A rendezvény szabadtéri, a csillagos ég alatt kerül megrendezésre. Rossz idő esetén a másnapot (vasárnapot) lőttük be esőnapnak (de persze eső nem lesz).

A belépés egész nap INGYENES, viszont a logózott Cult in Glass-os pohár megvásárlásával tudtok majd kóstolni, aminek az ára 1000 Ft lesz (nem visszaváltós, hazavivős).

Hát, ez lesz az első GastroFolt – Az élménybörze

Folt Kávézó

Kucsera Ferenc u. 11.
Szentendre, 2000 Hungary