Események betöltése

Fenntartható hulladékgazdálkodás | Solar Decathlon

2019-07-17. 16:00 - 16:30

Leírás

A Solar Decathlon Europe 2019 építészeti verseny keretein belül számos szakmai és szórakoztató programmal várjuk a felépült szoláris faluba kilátogató közönséget.

// PROGRAM //
Mandula Gergely, a Városi Szolgáltató Nonprofit ZRT. vezérigazgatója Szentendre város példáján keresztül mutatja be a szelektív hulladékgyűjtés sikereit, illetve annak átültetését a gyakorlatba. ?️?

// INFORMÁCIÓK //
A rendezvény területére a belépés ingyenes.
A szoláris falu kutyabarát helyszín, de a területen a szájkosár és póráz használata kötelező. ?
A rendezvényen szelektíven gyűjtjük a hulladékot, kérjük, hogy közösen figyeljünk a tisztaságra! ♻️
Dohányzás csak az arra kijelölt helyeken lehetséges. ?
A rendezvény alatt kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készülhet. ?

// MEGKÖZELÍTÉS //
A rendezvény Szentendrén, az ÉMI Nonprofit Kft. telephelyén kerül megrendezésre.
A verseny apropójából a biciklivel érkező látogatók számára az ÉMI, történetében először megnyitja a helyszín mögött végighaladó Dunaparti kerékpárút felé eső kapuját.
A tömegközlekedést választó vendégek számára az Újpestről induló 872/880/890-es buszjáratokat ajánljuk a Papírgyár megállóig.
Ha HÉV-vel érkeznél, azt javasoljuk a Pannóniatelep megállóig utazz. Mindkét esetben pár perces sétával megközelíthető az szoláris falu területe.
Hajós megközelítésről és további tömegközlekedési lehetőségekről itt tájékozódhatsz: https://iranyszentendre.hu/iranytu/megkozelithetoseg-menetrendekkel-busz-hev-hajok/ Amennyiben mégis autóval érkezel, kérjük, a rendezvényhelyszín közelében az arra kijelölt területen parkolj.