Események betöltése

Élő tinder a Rengetegben!

2019-10-05. 15:30 - 17:00

Leírás

Az első tinder kísérlet nagyon érdekes sikerült és a nagy lelkesedésetekre való tekintettel ismét gyorsan megrendezzük az erdei ismerkedést.

A Tinder okostelefonokra kifejlesztett társkereső alkalmazás, amely 2012-ben jelent meg. Az alkalmazás helymeghatározás segítségével talál potenciális partnereket a felhasználónak, akik azt a rendelkezésre álló információk alapján balra („nem érdekel”) vagy jobbra („érdekel”) húzhatják. Ha az érdeklődés kölcsönös, akkor a társkeresés sikeresnek mondható.

Az élő tinder kísérlet arra mutat rá, vajon képesek vagyunk e élőben is megcsinálni mindazt egy emberrel amit a telefonon keresztül simán.
Képzelj el egy tisztást. Képzelj el egy fiú és egy lány sort egymással szemben. És most képzeld el, hogy te állsz a sorban elöl, szemben valakivel. Döntsd el róla a másodperc töredéke alatt hogy szimpatikus e majd ragadd meg az előtted lévő asztalon található követ a megfelelő irányba. Vagyis döntsd el: „kő vagy nem kő?”

Na ebből mi sül ki?
Lehet hogy egy nagy röhögés vagy egy pár kínos pillanat de az is lehet hogy valóban szemben állsz majd életed párjával.
Ha a telefonodon minden megtörténhet, vajon az erdőben is?

Az ismerkedési kísérlet attól függ hányan lesztek, de kb másfél óra alatt lezajlik, utána lehetőséged lesz újdonsült pároddal tábortűz körül beszélgetni vagy a benti teremben mozizni vagy táncolni a kerti youtube diszkóban…

Gyere el ha kíváncsi vagy a kísérletre. Állj be a tinder sorba akkor is ha valóban társat keresel de akkor is bátran ha csak a kísérlet érdekel.

FELJUTÁS A RENGETEGBE:
Legegyszerűbb autóval vagy biciklivel, google maps jelzi merre vagyunk. Ha tömegközlekedsz, a hév végállomásról indulnak Pilisszentlászló felé buszok, ezek elhoznak a Dömörkapu elágazásig, innen 20 perc szép erdei séta Dömörkapu irányába. De működik a stoppolás is 🙂

jegyár: 1000 ft

Dömörkapu Rengeteg

Dömörkapu
Szentendre, Pest 2000 Magyarország