Események betöltése

Dj feeltz // titokzatostelepesek

2019-08-02. 16:00 - 2019-08-03. 01:00

Leírás

Egész napos zenebona a Foltban. Délutáni house és esti heavy beatek.

***** DJ Feeltz *****

Álomvilág turák, űrséták vagy egy kis lélek simogatás, kizárólag vinylről. Talán így lehetne szavakkal leírni dj feeltz, deep, jazzy, cosmic,balearic tört vagy töretlen house szettjeit.
Kedvcsinálónak:
Wooden Soul Crew
Feeltz

***** titokzatostelepesek *****

Szentendrei srácok a heavy beatek és szárnyaló leadek vonzásában. 2017 óta játszanak együtt és már inkább barátok, mint csak egy zenekar, ez érződik egyrészt játékos és szabadszellemű koncertjeikből, másrészt kicentizett ritmikai világú, kész számaikból is.
Sajátos, a hiphop, a progresszív rock, az ambient, és a jazz fúziójaként létrejött hangzásvilágukat már több tehetségkutatón is bemutatták (Kikeltető, Szimpla Lemming), és előszeretettel ugranak fejest az ismeretlenbe, az újabbnál újabb izgalmak és félelmek örök keresése közben.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

A young band from Szentendre enveloped in heavy beats and flying leads. Been playing together since 2017, they became friends rather than bandmates which resonates across their playful, free spirited live acts as well as their meticulously calculated songs.
They already showed the bands unique, genre-bending soundscape – a mixture of hiphop, progrock, ambient, and jazz – at various „talent incubators” (Kikeltető, Szimpla Lemming), and are more than ready to spread their net far and wide in the search of new thrills and chills.

crew:
Barnás Máté – basszusgitár
Lois Viktor Jr – sample, scratch
Méhes Márton – dobok
Szűcs Marcell – billenytűk, effektek
Vaszkó Zsolt – lead basszus, effektek

Gyertek mulatni!

Folt Kávézó

Kucsera Ferenc u. 11.
Szentendre, 2000 Hungary