Események betöltése

Családi nap a 30 éves Iso-Thermonál

2019-09-14. 10:00 - 15:00

Leírás

Az Iso-Thermo az idei évben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. A kivételes alkalomhoz kapcsolódva immár 7. alkalommal rendezzük meg Családi Napi összejövetelünket, melyen számos, Magyarországon meghatározó építőanyag-gyártó mutatja be építőipari termékeit és várja az építkezés/felújítás iránt érdeklődő környékbeli lakosságot.

Az idei évben is izgalmas gyerekprogramokkal, játékos feladatokkal készülünk a kicsiknek. Hagyományainkhoz híven most is lesz ugrálóvár, arcfestés, foglalkoztató feladatok, pontgyűjtő próbatétel, és az elmaradhatatlan tombola sorsolás. A gyártói standoknál különféle pecsétgyűjtő feladatokkal plusz tombolaszelvényt lehet szerezni.

Fellépő vendégeink:
– Zizi bohóc humoros és interaktív műsora
– Európa bajnok Piramis SE karate bemutatója
– Welldance Sporttánc Egyesület táncelőadása
– Schwartz Dávid koncert

JUBILEUMI NYEREMÉNYJÁTÉK SORSOLÁSA:
A nyár során meghirdetett JUBILEUMI NYEREMÉNYJÁTÉK fődíja, egy 2 főre, 2 éjszakára szóló páratlan élményhétvége kerül kisorsolásra, melyet Lendvay Péter ügyvezető igazgató fog átadni a szerencsés nyertesnek. A nyertes két éjszakát tölthet el párjával a mesés mezőtúri Hercegasszony Birtokon.

A résztvevők belépéskor a sör/üdítő és virsli jegyen kívül tombolaszelvényt is kapnak majd, így a szerencsésebbek értékes gyártói ajándékokat nyerhetnek a tombola sorsoláson.

Ne felejtsétek, idén is várjuk az info@iso-thermo.hu címre beküldött előregisztrációitokat, mellyel értékes gyártói ajándékcsomagot kaptok!

A rendezvényen a részvétel ingyenes!

Szeretettel várunk kicsit és nagyot az idei Családi Napunkon!

Kőzúzó utca 26.

Kőzúzó utca 26.
Szentendre, Pest 2000