Események betöltése

Böjte Csaba Szentendrén

2018-06-09. 16:00 - 18:00

Leírás

BÖJTE CSABA SZENTENDRÉN: ÉLET ÚTJA ÖSVÉNY FELAVATÁSA és HÁZASPÁROK MEGÁLDÁSA

Időpont: JÚNIUS 9. SZOMBAT, 16:00-18:00

Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója megáldja és felszenteli a Templombombon felállított Élet útja ösvényt és annak 18 állomását a június 9-én 16 órakor kezdődő ünnepségen.

Az ÉLET ÚTJÁt Böjte Csaba kezdeményezésére több helyen is felállították a Kárpát-medencében. Az ösvény a házasság sorsfordító eseményeit mutatja be egy-egy vers idézet segítségével, visszatükrözve a kapcsolat változásait. Ráirányítja a figyelmet mindazokra a kérdésekre, problémákra, amelyekkel a családi élet adott pillanataiban szükséges szembenézni és lehetőséget ad az elmélyülésre.

Az eseményt azoknak a házaspároknak ajánljuk, akik szeretnék megerősíteni magukban társuk iránti elköteleződésüket és nyitottak arra, hogy végigjárják kapcsolatuk szakaszait a megismerkedéstől a szerelem kibontakozásán és a mindennapok kihívásain át egészen az elmúlásig.

A házaspárok fehér szalagot kötnek egymás csuklójára, a város keresztény felekezeteinek papjai és lelkészei megáldják őket.
Az eseményt Böjte Csaba áldása és beszéde zárja.

Az esemény ingyenes!

A helyszínen elhelyezett adományládákban támogatásokat gyűjtünk Böjte Csaba missziójának. A támogatásokat előre is köszönjük!

Várunk mindenkit nagy szeretettel!

Templomdomb

Templomdomb
Szentendre, Pest 2000