Események betöltése

Blumen Therapie | Jam Session

2019-10-18. 19:00 - 23:00

Leírás

JAM SESSION // Október 18. péntek // 19:00

Helyszín: Offline Center (Szentendre, Ady Endre út 6/b)
A belépés INGYENES!

Házigazda: BLUMEN THERAPIE

– – – – – – – – – – –

Az Offline Center JAM SESSION estjein hónapról hónapra Szentendre és környéke legfejlődőbb, legkiválóbb és legbátrabb fiatal jazz zenészei alkothatnak spontán formációkat a színpadon. Akár Te is köztük lehetsz!

Tudsz néhány akkordot stabilan, ismersz közkedvelt dzsessz-sztenderdeket? Hangszerhez is ülnél, hogy megmutasd? Akkor itt a helyed! A Jam Session esteken várjuk a spontán örömzenélés izgalmait kereső közönséget és a játékba bekapcsolódni vágyó zenészeket!

A Jam Session estjeink különlegessége, hogy minden alkalmat egy házigazda csapat egy órás koncertje vezet be! Az évadunk első fellépője pedig az a banda akik már többször is bebizonyították hogy tehetségük vitathatatlan, ez az együttes nem más, mint a:

BLUMEN THERAPIE

A Blumen Therapie zenekar idén októberben tölti az egyéves együtt zenélését, aminek köszönhetően már kialakult az összhang, egy zenei vonal. Főként a modális jazz zenei világot követik, de folyton kitérnek más irányokba is. Rendelkeznek több saját számmal, amit Roland és Levi írnak akár közösen.

Drippey Máté – szaxofon
Virág Benedek – gitár
Kapolcsi-Szabó Levente – zongora
Kuti Laura – basszusgitár
Majsai Roland – dob

Offline Center

Ady Endre út 6.
Szentendre, Pest 2000 Magyarország