Események betöltése

Back to Szentendre Party! Ricsárdgír és Dj Kiez, a Nagy Király!

2017-02-10. 20:00 - 2017-02-11. 04:00

Leírás

576 nap után visszatér a Ricsárdgír zenekar Szentendrére, ahol megünneplik mennyire fantasztikus városban is alakult ez a banda. A Back to Szentendre Partyban Herczeg Ábris, Forgács Társaság, Kammat vagy Pacsika kitűzőt lehet majd venni (meg persze rengeteg más kitűző is lesz haha), esetleg Szifon.hu plakátok között pisilhetsz a wc-ben. A kedvenc zenekarod a Haverock volt, vagy az R-Action? Sajnosbatár vagy Presszó? A Ricsárdgír után a TheRicsardGirls Bad Dj Partyban szentendrei zenekarokra is táncolhatsz, no meg persze külföldi slágerekre is. Vegyesen. Ettől lesz érdekes. (nem kértünk még senkitől sem engedélyt ajvé.)
A Ricsárdgír előtt bemutatkozik a fenegyerek, a magyar Eminem, Dj Kiez, a Nagy Király. https://www.facebook.com/magyareminem/?fref=ts


Ki ne ismerné és imádná Kiez első nagylemezét a Kedd óta nem szarozokat, ami máris aranylemez lett. Hajrá Kiez! Várjuk a bemutatkozó koncertet!
Kiez után a Ricsárdgír zenekar ad egy hosszú koncertet, ahol a legrégebbi daloktól egészen újakig mindent lehet majd hallani, rengeteg vendégfellépővel, és meglepetés dalokkal. Bővebb infó később.
A Ricsárdgír után pedig Szentendrén is bemutatkozik a TheRicsardGirls Bad Dj Party gyönyörű Ricsárdgíres lányokkal, elképesztő showműsorral.

21:00 – Dj Kiez, a Nagy Király
22:00 – Ricsárdgír
00:00 – TheRicsardGirls Bad Dj Party

DMH Barlang

Dunakorzó 11/a
Szentendre, 2000 Hungary