Események betöltése

A kommunka – Nyisd ki a szemed! filmklub

2017-01-26. 19:00

Leírás

NYISD KI A SZEMED! FILMKLUB
A KOMMUNA | 111 PERC, 2015 (16)
2017. január 26. | Csütörtök | 19:00

VENDÉG: TARI ANNAMÁRIA, pszichoterapeuta – pszichoanalitikus

Jegyár: 1000 Ft
Helyfoglalás és jegyek a P’art Mozi honlapján!
http://www.partmozi.hu/?jegyfoglalas&id=1377

– – – – – – – – – –

TARI ANNAMÁRIA

Klinikai pszichológus, pszichoterapeuta, szűkebb szakterülete a pszichoanalízis (pszichoanalitikus kandidátus).

Első diplomáját gyógypedagógusként szerezte, és a főiskola utolsó évében már felvételizett az ELTE-re, pszichológia szakra. Eleinte nehezen kezelhető gyerekekkel foglalkozott egy fiúnevelő otthonban, aztán intézetből kikerült gyerekek utógondozásával folytatta, majd öt évig volt fiatalkorú bűnelkövetők hivatásos pártfogó-felügyelője Kőbányán.

Ezután képezte át magát klinikai szakpszichológussá. A kórházi gyakorlat mellett folytatta szakmai képzését, megszerezte a pszichoterapeuta és pszichoanalitikus címet. Számos publlikáció és könyv szerzője.

– – – – – – – – – –

A FILMRŐL

Erik és családja a hetvenes években, Dániában megörökölnek egy hatalmas családi házat, ami azonban túl nagy lenne a házaspárnak és két gyereküknek. Hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntenek, kommunát alapítanak, így barátok és ismerősök költözhetnek a házba, és közösen már a fenntartási költségeket is tudják fizetni. Kezdetben minden nagyon idilli, ám a középkorú férfi időközben viszonyt kezd egy fiatal lánnyal és a kapcsolatba, valamint a furcsa helyzetbe a felesége is beleegyezik. Aztán az idő múlásával mindenki egyre nehezebben birkózik meg az új helyzettel.

Részletek:
http://port.hu/adatlap/film/mozi/a-kommuna-kollektivet-the-commune/movie-173036

P’Art Mozi

Dunakorzó 18.
Szentendre, 2000 Hungary

http://partmozi.hu/