Események betöltése

A hihetetlen család 2. | Családi mozi

2018-12-28. 10:00 - 12:00

Leírás

HIHETETLEN CSALÁD 2. | Családi mozizás kaláccsal és kakaóval
2018. december 28. péntek, 10:00

Szórakozás a gyerekeknek, kikapcsolódás a szülőknek!

Szeretettel várjuk a családokat a Nyisd ki a szemed! filmklub ünnepi különkiadására, melyre most kivételesen elsősorban a gyermekeket várjuk, akiknek a film után kakóval és kaláccsal kedveskedünk.

És szeretettel várjuk a felnőtteket, a szülőket is: a vetítés ideje alatt, a mozi klubtermében jó társaság és finomságok mellett tölthetnek el egy nyugodt másfél órát, amennyiben a gyermekek már nem igénylik a felügyeletet. 🙂

Helyfoglalás a P’art Mozi felületén, amint elérhetőek lesznek a film adatai a honlapon: http://www.partmozi.hu/

Felnőtt: 1000 Ft/fő | Gyerek: 800 Ft/fő

– – – – – – – – –

LEÍRÁS

A hihetetlen család 2. /Incredibles 2/
amerikai családi animációs film, akciófilm, kalandfilm, sci-fi,
118 perc, 2018

Mindenki kedvenc szuperhős-családja visszatér A hihetetlen család 2.-ben. Ezúttal Helen kerül középpontba, így Bobra hárul a feladat, hogy Illanával és Vill-lel megoldja otthon a hétköznapi élet kihívásait.

Nehéz változás ez mindannyiuk számára, amit nem könnyít meg az sem, hogy senki nem tudja még mindig, milyen erő is lakozik Furiban. Amikor egy új gonosztevő elméjéből kipattan egy briliáns és veszedelmes terv, a családnak – és Fridzsimennek – ismét egy csapatként kell dolgoznia – ám az sem olyan egyszerű, ha mind hihetetlen figurák!

A két Oscar-díjat nyert A hihetetlen család folytatását újfent Brad Bird rendezte. A Pixar kereken huszadik egész estés filmje 2018 nyarán került a mozikba.

P’Art Mozi

Dunakorzó 18.
Szentendre, 2000 Hungary

http://partmozi.hu/