Dorothea Bistro Café
Cím: Jankó János utca 4.
Nyitvatartás: hétköznap 08.00–23.00, hétvégén 11.00–01.00
Telefonszám: +36 20 579 3800

Szentendre romantikus, kis utcás hangulatának egy igazi gyöngyszeme, az 1800-as években épült kicsinyke épület igazán baráti-családi légkört áraszt, és megtapasztalhatjuk a vendéglátás igazi jelentését. Bátran elmondható, hogy a választék minden igényt túlszárnyal, és a világ bármely sarkában is igazi különlegességnek számító italokat is találtok nálunk. Ha felénk jártok, nem kell lemondani a gasztronómiai élményekről sem, bisztró jelleggel összeállított kínálatunk között találtok salátákat, olaszos jellegű tésztákat, leveseket, szendvicseket és házi zöldségkrémeket, pástétomokat is, nagy sikernek örvendő kóstolótálainkon csodás válogatást szervírozunk sajtokból, házi krémjeinkből, aszalt gyümölcsökből és igény szerint különleges sonkákból – mindezt frissen grillezett pitával vagy kézműves pirított pékáruval. Hangulatos teraszunk elbújtatott oázis, ahova mindig érdemes a rohanó életünkből elmenekülni, egy kellemes kávéra, süteményre.

Sok szempontból nevezhetjük magunkat reformhelynek: készülünk laktózérzékenyeknek étkekkel, süteményekkel, kávékkal, és a vegánok sem maradnak éhen nálunk. Számos koncerttel és tematikus programmal várunk titeket, igény esetén italkóstolókat is tartunk minden nap.

Összefoglalva: több mint százféle bor, 60 féle pálinka, 28 féle whisky, és megannyi rum, calvados, cognac különlegességek, napi ajánlatok, és minden finomságunk frissen készül… Mindez 27,5 négyzetméteren. Nem érdemes kihagyni!

Egy figyelmeztetéssel élnénk mindenki felé: ha egyszer meglátogatsz minket, akkor biztosra veheted, hogy a kellemes hangulat és a kényeztető szerviz, étkek és italok visszacsábítanak.

Várva vár a Dorothea lelkes csapata!